Baza materiala

Seminarul este dotat cu săli de calculatoare conectate la internet în care elevii pot lucra  la toate orele .Biblioteca oferă elevilor un număr de peste 1000 de cărţi si 6 calculatoare conectate la internet pentru căutarea informaţiilor dorite

 Patrimoniul bibliotecii Seminarului nostru cuprinde aproape toate numerele de reviste teologice cum ar fi: Teologie si Viața, Mitropolia Moldovei si Sucevei, Candela Moldovei, Biserica Ortodoxă Română, Studii Teologice, Ortodoxia, Vestitorul Ortodoxiei, Telegraful Român etc.

Fondul de referință reprezintă un compartiment special destul de bogat ce stă la dispoziția elevilor și cadrelor didactice, pentru întocmirea diferitelor teme, referate, articole, pentru pregătirea participării la concursurile școlare și putem spune că școala noastră a obținut an de an rezultate deosebite la nivel de țară; fapt ce atestă calitatea învățământului din școala noastră.

      Colecțiile sunt organizate pe domenii, după sistemul clasificării zecimale, accesul liber la raft fiind o cale curentă de utilizare a fondului existent. 

        Activitatea bibliotecii se desfășoară într-o încăpere spațioasă cu multă lumină, având un mobilier corespunzător ceea ce creează un sistem comod de orientare a cititorului.

      Asigurarea în bibliotecă a unei ambianțe plăcute, de la amenajarea interiorului, a spațiului de lucru, la o atmosferă destinsă și o atitudine respectuoasă, totul este gândit in interesul cititorului și pentru a crea o imagine cât mai bună bibliotecii.


  • Biblioteca 1
  • Biblioteca 2
  • Laborator TIC
  • Sala de Festivitati

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact

Str. Alexandru cel Bun, Nr.2, Loc. Roman

Cod Postal: 611065, NEAMT

Telefon: 0233740906

Fax: 0233740906

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Statistica

Visitors
14616
Articles
46
Articles View Hits
197687